pc-en-internet

fShare
1
Pin It

 

Naar aanleiding van Teleurstellende Custom Diamond Paintings

Van JPEG naar PNG

De meeste fotocamera's, ook die van je mobiele telefoon, slaan je foto's op als een JPEG, oftwel .jpg bestand.
JPEG staat voor Joint Photographic Experts Group.
Een nadeel van .jpeg bestanden is dat elke keer wanneer een foto wordt bewerkt en/of opgeslagen deze in kwaliteit achteruit gaat.
Over het algemeen valt dit bij foto's niet zo erg op. Maar wanneer de kwaliteit van een foto ertoe moet doen, bijvoorbeeld voor het laten maken van een custom Diamond Painting, of om te tracen in Silhouette Studio, dan kun je jouw .jpeg foto beter omzetten in een .png formaat.

grote-schoonmaak-pc

fShare
0
Pin It

Bijgewerkt op 11 januari 2018

Schoon je pc eens grondig op

Je hebt het vaak niet eens in de gaten, maar tijdens het surfen op het internet wordt er meer rommel op je PC gezet dan je denkt. Wanneer je dit niet regelmatig bijhoudt en opschoont dan kan het resultaat hiervan een erg trage PC zijn, met alle gevolgen en problemen vandien.

pc-en-internet

fShare
0
Pin It

Niet meer naar de boekhandel

Bij de meeste hobby's is het tegenwoordig nog maar moeilijk voor te stellen, maar tegenwoordig valt het niet mee om je hobby te beoefenen zonder pc of internet. Vroeger moest je voor je creatieve inspiratie nog naar de supermarkt of boekhandel voor hobby tijdschriften, of je nam een abonnement op een blad. Soms kwam je ergens op bezoek waar de gast-vrouw of - heer je bevlogen vertelde over zijn of haar hobby, en kreeg je daar creatieve inspiratie door.

fShare
0
Pin It

Als er èèn tooltje is die je niet hoort te missen op je pc dan is het het Knipprogramma van Windows.
Hij zit in eerste instantie wel wat verstopt, maar het is gelukkig maar een kleine moeite om hem tevoorschijn te halen.

Subcategorieën